Transport Online - Jongen beroofd van telefoon op station Middelburg

Jongen beroofd van telefoon op station Middelburg

Jongen beroofd van telefoon op station Middelburg
14-08-2015 05:55 | Criminaliteit | auteur Redactie [MV]

MIDDELBURG - De politie meldt dat afgelopen donderdagmorgen vroeg op de Middelburgse Kanaalweg een jongeman van zijn mobiele telefoon is beroofd.

Het incident gebeurde rond 02.00 uur. Een 17-jarige Middelburger liep over het perron van het NS-station. Namelijk het perron het dichtst bij de stationshal en wel in de richting van het busstation. Bij de toegangsdeur van de stationshal zag hij plotseling twee mannen. Zij bedreigden het slachtoffer en eisten zijn mobiele telefoon. Hierop liepen de twee mannen via de tunnel in de richting van de wijk Dauwendaele.

Hebt u informatie?

Het slachtoffer raakte niet gewond. Hij heeft vervolgens de politie gebeld, die tevergeefs in de wijk Dauwendaele naar de twee daders heeft gezocht. De jongen heeft donderdagmorgen aangifte gedaan van de beroving. De politie stelt een onderzoek in. Hebt u informatie over de straatroof of over de daders? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

Onder verzet aangehouden

Rechercheonderzoek in deze zaak wees uit dat een 19-jarige Middelburger als verdachte kan worden aangemerkt. De officier van justitie verleende toestemming voor zijn aanhouding. Hij werd vanmiddag onder verzet op de Vrijlandstraat aangehouden.

Agenten zagen donderdag 13 augustus 2015 omstreeks 16.40 uur dat een 19-jarige man uit Middelburg de kassa's van een supermarkt passeerde. Ze herkenden de man en vertelden hem dat hij was aangehouden. Ze zagen dat de verdachte wilde ontvluchten door over de politiebikes te springen. Ze konden hem vastgrijpen en naar de grond brengen. De verdachte verzette zich hevig, maar uiteindelijk kon hij worden geboeid.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,829
Diesel1,499

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions