Verkeer loopt vast rond Rotterdam

Verkeer loopt vast rond Rotterdam
12-08-2015 16:55 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

ROTTERDAM (ANP) - Het verkeer op de snelwegen rond Rotterdam is woensdag tijdens de avondspits op verschillende plekken vast komen te staan. Vooral de A13 en de A15 ontstonden lange files. "Een vakantie-onwaardige spits", omschreef de VerkeersInformatieDienst VID de drukte.

Op de A13 moesten met een spoedreparatie loshangende camera's worden vervangen. Twee rijstroken richting Rotterdam werden afgesloten als gevolg een file van ruim 10 kilometer vanaf Delft. Kort na 17.00 uur werden de rijstroken weer vrijgegeven. Op de omleidingsroute via de A12 ontstond rond die tijd een ongeluk bij het Gouwe Aquaduct. Twee rijstroken gingen dicht.

Op de A15 richting Rotterdam kreeg een vrachtwagen een klapband in de Noordtunnel. Hierdoor raakte de tunnelwand beschadigd. De tunnel werd korte tijd helemaal afgesloten. Om 17.45 uur was de weg weer vrij.

Bij de aansluiting van de A16 naar de A20 gebeurde ter hoogte van het Terbregseplein ook een ongeluk waardoor het verkeer vastliep vanaf knooppunt Ridderkerk.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,762
Diesel1,467

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden