Transport Online - Nieuwe DAF XF voor Terpstra Transport

Nieuwe DAF XF voor Terpstra Transport

Nieuwe DAF XF voor Terpstra Transport
12-08-2015 09:15 | DAF | auteur Redactie [FE]

BOLSWARD - Onlangs ontving Terpstra Transport, gevestigd op terschelling, de sleutels van een fraaie DAF XF FT 460 Super Space Cab, uiteraard speciaal gespoten in de kleuren waardoor Terpstra Transport goed herkenbaar is.

Deze DAF is uitgevoerd met een 12,9 liter PACCAR MX-13 motor, een geautomatiseerde AS Tronic met ECO-rol versnellingsbak, een Adaptive Cruise Control met AEBS welke de chauffeur helpt bij het behouden van een goede gemiddelde snelheid op heuvelachtige wegen, en wel op een efficiënte en moeiteloze manier.

Verder is de DAF XF voorzien van LDW, Predictive Cruise control (PCC), werkt op basis van GPS technologie. Er wordt gedetailleerde wegenkaartinformatie gebruikt om te bepalen welke omstandigheden het voertuig binnenkort tegenkomt. Anticiperend op veranderingen van hellingspercentage, kan PCC de ingestelde cruise control snelheid overrulen, de schakelstrategie van de AS Tronic-versnellingsbak veranderen en EcoRoll-acties activeren, om brandstof te besparen.

Omdat de chauffeur lange ritten maakt is deze DAF uiteraard van luxe accessoires voorzien waaronder een koelkast en een magnetron.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,651
Diesel1,300

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions