Clicky


Bakker Bedrijfswagens overhandigt klanttevredenheidsmeeting 2014 prijs aan Ecotrans B.V.

Bakker Bedrijfswagens overhandigt klanttevredenheidsmeeting 2014 prijs aan Ecotrans B.V.
11-08-2015 12:05 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DOETINCHEM - DAF Dealer Bakker Bedrijfswagens Doetinchem overhandigde onlangs de DAF klanttevredenheidsmeeting 2014 aan Roel den Hollander van Ecotrans B.V. te Vorden.

Daf Tevredenheidsmeeting

DAF hecht veel waarde aan de mening van klanten en verloot daarom jaarlijks de Klanttevredenheidsprijs onder klanten die na bezoek aan de DAF- dealer een klanttevredenheidsonderzoek invullen. Uit de duizenden inzendingen werd Ecotrans B.V. als winnaar getrokken.  Dit bedrijf krijgt een voucher te besteden aan onderdelen of onderhoud bij Bakker Bedrijfswagens in Doetinchem.

Ook voor de medewerkers van Bakker was het een unieke situatie, zij mochten namens DAF de prijs uitreiken. Vestigingsmanager Mario Elsinghorst en verkoper Henry Berendsen gingen samen met Sander Fransen van DAF naar Ecotrans om de prijs persoonlijk te overhandigen. Ecotrans was zeer verrast met deze prijs.

Ecotrans is een internationaal georiënteerd transportbedrijf dat gespecialiseerd is in bulktransport van veevoeders. Ze vervoeren producten van de productielocatie naar de eindgebruikers: boeren. 90% van het transport vindt plaats binnen Nederland en België, de overige 10% in Duitsland. Dit gebeurt met ongeveer 160 enthousiaste medewerkers en ±75 trekker-oplegger combinaties. Daarnaast hebben ze een professionele werkplaats waar onderhoud aan het wagenpark wordt gedaan.