Transport Online - Nieuwe DAF FT XF.440 Space Cab voor Braun Transport

Nieuwe DAF FT XF.440 Space Cab voor Braun Transport

Nieuwe DAF FT XF.440 Space Cab voor Braun Transport
07-08-2015 13:16 | DAF | auteur Redactie [FE]

DEVENTER - Donderdag 6 augustus is een nieuwe DAF FT XF.440 Space Cab afgeleverd aan Peggy, Stephan en Lina Braun van Braun Transport te Deventer.

Stephan Braun rijdt inmiddels geruime tijd met een nieuwe XF Super Space Cab. Stephan en Peggy zijn al jaren lang trouwe DAF rijders. Hun keuze voor een nieuwe auto kwam dan ook snel bij het merk DAF terecht. Het moest een nette auto worden maar de auto moest vooral zuinig rijden!

"Ik ben altijd erg met brandstofverbruik bezig en dit wil ik dan ook goed kunnen monitoren", aldus Peggy Braun bij aankoop van hun nieuwe auto.

De nieuwe DAF’s zijn standaard voorzien van het DPA systeem. De Driver Performance Assistent (DPA) is een interactief programma dat bedoeld is om de chauffeur te trainen om de meest kostenefficiënte rijstijl te bereiken. Tijdens het rijden laat de DPA de chauffeur zien hoe hij rijdt op het gebied van remslijtage en anticipatie. DPA geeft ook 'coaching tips' voor het gebruik van de cruisecontrol, Predictive Cruise Control en Downhill Speed Control.

Uiteraard is men zich ook bewust van de investering, je kunt immers maar één keer de auto inkopen. Mede vanwege deze reden is er gekozen voor de "silent modus". Hiermee komt men in aanmerking voor een flinke subsidie door middel van de MIA/VAMIL regeling.

Daarmee is de auto ook voorzien van de mogelijkheid om maximaal 72db aan geluid te verstrekken. Erg stil dus! Er is niet alleen gedacht aan een gunstige investering maar men is ook maatschappelijk verantwoord en duurzaam bezig.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions