Clicky


 


Loven Beheer Groep opent Euregionale vestiging in Düren

Loven Beheer Groep opent Euregionale vestiging in Düren
05-08-2015 13:22 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

DÜREN(D) - Op 1 augustus heeft de Loven Beheer Groep een nieuwe vestiging geopend in het Duitse Düren. De nieuwe vestiging Loven Düren GmbH is uitstekend gelokaliseerd dicht bij de A44, A4 en de A61. De vestiging is voor zowel lokale Duitse klanten als voor internationale klanten van de groep goed bereikbaar. De Loven groep is vanaf 1 augustus verantwoordelijk voor de verkoop en service van DAF in de gebieden Aken, Düren en Heinsberg. De DAF dealer Verspui trucks in Aken is met ingang van 1 augustus gesloten.

Loven maakt een vliegende start door in deze vestiging samen te werken met Hans Willi Eschweiler, die 40 jaar lang het gebied van service heeft voorzien. Door zijn team te combineren met voormalige medewerkers van Verspui trucks en met ervaren monteurs van de Loven vestiging in Hoensbroek, wordt Truck- en Trailer service van hoog niveau gegarandeerd. De openingstijden zijn door de week van 7:00 uur tot 20:00 uur en op zaterdag van 7:30 uur tot 14:00 uur.

De nieuwe vestiging concentreert zich op de service van voornamelijk DAF Trucks maar ook kan men er terecht voor reparaties en onderhoud van andere truck merken en trailers. Daarnaast is Loven begonnen met het opzetten van een uitgebreid netwerk voor de verkoop en distributie voor truck en trailer onderdelen in het genoemde gebied.

De Loven Beheer Groep richt zich met 140 medewerkers al bijna 95 jaar volledig op verkoop en service van zware bedrijfswagens en trailers. Loven is dan ook een begrip in de regio Heerlen en Helmond, waar de twee grote DAF dealerbedrijven van de groep gevestigd zijn. Deze vestigingen zijn naast DAF dealer ook dealer voor Ginaf, Tatra en het Poolse trailermerk Wielton dat in West Europa een groeiende belangstelling kent. Daarnaast hoort ook GTO, een groothandel in truck- en traileronderdelen tot de groep. GTO heeft vestigingen in Hoensbroek, Maastricht en Boekarest van waaruit in heel Europa truck- en traileronderdelen worden verhandeld.

Foto's

  • Bek en Verburg BV
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek
  • Oortwijn - Nabek
    Oortwijn - Nabek

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,244
Diesel2,086

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats