Transport Online - St. van den Brink bekrachtigt samenwerking met Dalhuisen Olie en BP Nederland

St. van den Brink bekrachtigt samenwerking met Dalhuisen Olie en BP Nederland

St. van den Brink bekrachtigt samenwerking met Dalhuisen Olie en BP Nederland
31-07-2015 14:27 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

Transportbedrijf St. van den Brink sloot onlangs opnieuw een contract af met BP Nederland en Dalhuisen Olie. Het contract betreft levering van brandstoffen en smeermiddelen op de verschillende thuislocaties en het afnemen van brandstoffen en ondersteunende diensten middels de BP PLUS Tankpas. Dit meerjarig contract is een vervolg op de bestaande, langdurige samenwerking.  

Aanleiding om de samenwerking  te verlengen, ligt volgens mede-directeur Gerrit Jan Mulder in het feit dat BP Nederland samen met Dalhuisen Olie een uitgebreid pakket aan producten en diensten aanbiedt.

"Het zeer uitgebreide stationsnetwerk van BP,  de korte communicatielijnen en betrokkenheid van BP en Dalhuisen met als extra de TRAXX diesel betekent voor ons het beste van twee kanten", aldus Gerrit Jan Mulder.

BP Nederland werkt nauw samen met St. van den Brink. Naast de BP PLUS Tankpas, waarmee door heel Nederland en Europa getankt kan worden, maakt St. van den Brink gebruik van de aanvullende kostenefficiency-tool FleetExpert en ‘On the Road-services’ van BP Nederland zodat ook tol betaald kan worden in het buitenland. Ook de mogelijkheid om LNG als alternatieve brandstof toe te passen in de nabije toekomst is een wens van alle partijen.

Dalhuisen zal St. van den Brink voorzien van onder andere smeermiddelen van de merken BP/Castrol en diesel van het merk TRAXX. TRAXX diesel werkt brandstofbesparend, CO2-verlagend en bevat een bacteriebestrijder. "Het is mooi als een toonaangevend bedrijf als St. van den Brink voor je kiest. Door goede kwaliteit te leveren en bewust mee te ontwikkelen met onze klanten doen we ons best een uiterst professionele leverancier te zijn", vertelt directeur Peter Dalhuisen.

St. vd Brink is gespecialiseerd in koel- en vriestransport, heeft 750 medewerkers in dienst en beschikt over 450 vrachtwagens. In 2013 nam St. vd Brink Knap Transportgroep uit Wormerveer over.   

Foto's

  • J.Roeland
    St vd Brink
  • St. v.d. Brink
    St. v.d. Brink
  • St. v.d. Brink
    St. v.d. Brink

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 17 mei t/m zondag 23 mei

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,900
Diesel1,526

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen