Kennis investeert in speciale Mega schuifzeillopleggers

Kennis investeert in speciale Mega schuifzeillopleggers
27-07-2015 15:20 | Trailers | auteur Redactie [FE]

BREDA - De Frankrijk specialist uit Breda breidt haar gevarieerde en imposante wagenpark uit met deze tien Hertoghs mega schuifzeilopleggers.

De Hertoghs chassis hebben een koppelingshoogte van 950 mm. en staan op 445/45 R19,5 banden waarmee een chassishoogte van slechts 1.030 mm. wordt gerealiseerd. Hierdoor is de inwendige hoogte maar liefst 2.970 mm. 

Het chassis is aan de achterzijde voorzien van een constructie waar men een meeneemheftruck in kan plaatsen. de constructie is voorzien van manuele uittreksteunen en een stekkeraansluiting.

In het midden tussen de chassis balken is een opbergruimte voorzien van een set aluminium oprijplaten, welke middels een RVS deksel afgesloten kan worden.

Aan de linkerzijde is een RVS maatwerkkist onder het chassis gemonteerd waarin rongen en dragers van het 2e en 3e laadvloersysteem kunnen worden opgeborgen.

Op het chassis is een laadvloer aangebracht bestaande uit in de lengterichting geplaatste hardhouten vloerdelen welke worden ondersteund door gegalvaniseerd stalen omega profielen.

Op het chassis prijkt een robuuste schuifzeilcarrosserie welke voldoet aan de TÜV DIN EN 12642 XL norm. De carrosserie is aan de achterzijde voorzien van een set plywood inliggende achterdeuren met dubbele RVS opbouwsluitingen per deurvleugel. Aan de bovenzijde een schuifkapconstructie welke van achter naar voor te openen is. De gehele schuifkap is 400 mm. te heffen middels manuele hefmechnismen op iedere hoek. De schuifzeilen zijn aan beide kanten voorzien van anti-diefstalmazen en de deuren zijn voorzien van SBS sloten.

In de laadvloer zijn zowel aan de rand als op 1/3 en 2/3 diverse rongposities aangebracht. Bijgeleverd zijn gegalvaniseerd stalen lasergesneden rongkokers, met diverse hoogteposities en robuuste aluminium dwarsdragers, waarmee snel en flexibel een 2e en 3e laadvloer kan worden gecreërd. Met dit systeem, wat exact toegespitst is op een zeer specifieke vervoersbehoefte van de klant, kan men de beladingsgraad van de oplegger naar een geheel ander niveau tillen!NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,804
Diesel1,511

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden