Groep mannen mishandelt passagiers in trein

Groep mannen mishandelt passagiers in trein
22-07-2015 14:35 | Criminaliteit | auteur Redactie [FE]

ARNHEM - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in en bij het Centraal Station vier verdachten aangehouden. Zij worden er van verdacht dat ze in de trein van Nijmegen naar Arnhem vier passagiers hebben mishandeld.

Een groep van 15 a 20 jongens gedroeg zich rond 02.00 uur buitengewoon hinderlijk in de trein van Nijmegen naar Arnhem. Toen één van de medepassagiers daar wat van zei, werd hij direct in zijn gezicht geslagen. Daarop kwamen nog drie passagiers het slachtoffer te hulp. Ook zij werden zwaar mishandeld. Toen de melding daarvan bij de politie binnen kwam, bleken al een aantal jongeren in Arnhem-Zuid te zijn uitgestapt.

Aanwijzingen

Besloten werd om de verdachten in Arnhem-Centraal uit de trein te halen. Op aanwijzingen van de passagiers konden vier verdachten worden aangehouden. Het betreft een 21-jarige Tilburger, een 19-jarige Rotterdammer, een 16-jarige jongen uit Westervoort en een 18-jarige zonder vaste verblijfplaats. De 21-jarige verdachte verzette zich hevig tegen zijn aanhouding en verwonde daarbij een politieman. Hij moest met pepperspray onder controle gebracht worden.

Alle verdachten zijn ingesloten. Vier slachtoffers deden aangifte en moesten aan hun verwondingen behandeld worden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten, aldus de politie.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden