Clicky


V&D kiest CB voor optimalisatie E-commerce fulfilment

V&D kiest CB voor optimalisatie E-commerce fulfilment
22-07-2015 13:08 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

AMSTERDAM - Per 1 februari 2016 wordt CB de nieuwe partner van V&D voor de logistieke diensten van de e-commerce activiteiten van het warenhuis. CB heeft een bewezen staat van dienst op

E-commerce fulfilment voor fashion/warenhuizen en voldoet aan de wensen van V&D op gebied van schaalbaarheid, flexibiliteit, prijs en ondersteuning in groei van V&D op E-fulfilment. 

V&D en CB gaan een verbinding aan voor vijf jaar. Met de nieuwe samenwerking wil V&D Total Retail binnen het warenhuis verder optimaliseren en haar service propositie verder verbeteren.

Theo Heemskerk, Director Supply Chain: “We kijken uit naar de samenwerking met CB. We zijn ervan overtuigd dat we met deze samenwerking onze activiteiten meer kunnen integreren, wat aansluit op de langere termijn strategie van V&D binnen ons Total Retail model.”

Melbert Visscher, Commercieel Directeur bij CB: “Wij zijn erg trots dat V&D heeft gekozen voor CB als haar fulfilmentpartner voor e-commerce. Wij gaan met V&D samenwerken om de propositie verder te verbeteren. De fulfilmentactiviteiten voeren wij uit in onze gespecialiseerde CB Fashion locatie in Helmond.”

Tot eind januari 2016 blijft de logistieke dienstverlening van de e-commerce activiteiten van V&D in handen van de huidige partner Docdata Fulfilment B.V. uit Waalwijk, aangezien de huidige distributieovereenkomst tussen V&D en Docdata uit juni 2012 niet zal worden verlengd en daarmee eindigt op de vooraf overeengekomen einddatum.