Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor L.T.O. Transport uit Klaaswaal

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor L.T.O. Transport uit Klaaswaal
22-07-2015 09:31 | Iveco | auteur Redactie [FE]

KLAASWAAL - Onlangs heeft IVECO Schouten vanuit de vestiging in Spijkenisse een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way afgeleverd aan de firma L.T.O. Transport uit Klaaswaal. De nieuwe trekker heeft de 460pk en 2150Nm krachtige FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord en is onder andere voorzien van een midlift-as, lichtbak en verstralers.

De firma L.T.O. Transport uit Klaaswaal vervoert voornamelijk containers van en naar de Rotterdamse haven. L.T.O. Transport zal de nieuwe trekker inzetten voor nationale en internationale ritten. De nieuwe IVECO Stralis is een vervanging van een oudere Stralis. De goede ervaringen in gebruik en exploitatie heeft L.T.O. Transport opnieuw voor IVECO doen kiezen.

De nieuwe IVECO van L.T.O. Transport is uitgerust met de FPT Cursor 11 dieselmotor die een vermogen levert van 460pk en 2150Nm koppel. IVECO bereikt de Euro-VI emissienorm over de gehele range zware voertuigen zonder de toepassing van uitlaatgasrecirculatie en is hiermee uniek in de transportwereld. Dit zorgt voor een lager brandstofverbruik, een schonere verbranding en een langer onderhoudsinterval.

De nieuwste trekker  van het transportbedrijf uit Klaaswaal is voorzien van hydraulisch gestuurde midlift-as en uitgevoerd met de grootste cabinevariant dat IVECO in het gamma heeft. Het witte exterieur van de nieuwe Stralis Hi-Way trekker is afgewerkt met subtiele belettering, een lichtbak en verstralers.