Clicky


Heffiq en Amrij International gaan samenwerken op de Nederlandse markt

Heffiq en Amrij International gaan samenwerken op de Nederlandse markt
20-07-2015 13:30 | Bedrijfsnieuws | auteur Redactie [FE]

VIANEN - Heffiq en Amrij International gaan samenwerken op de Nederlandse markt. De samenwerking met Amrij stelt Heffiq in staat om (potentiële) klanten in het zwaardere elektrische segment vanaf 5,5 ton een professionele oplossing  te bieden.

“Met deze aanvulling op onze reeds bestaande producten, zijn we nog meer een totaalleverancier op het gebied van intern transport,” zegt Lex Knol van Heffiq.

“Wij waren op zoek naar een partner met een groot netwerk binnen de markt van intern transport en hebben die met Heffiq gevonden,” aldus Fred Rijper van Amrij International.

Sinds 1966 is Heffiq de exclusieve dealer van Hyster (hef- en magazijntrucks) in Nederland. Met een breed assortiment en een landelijk dekkend service netwerk biedt Heffiq met 140 medewerkers slimme oplossingen op het gebied van intern transport.  Heffiq is ook dealer van Kärcher vloerreinigingsmachines, Spijkstaal elektrotrekkers/platformwagens, Ferretto stellingen en Utilev heftrucks.

Fabrikant Mora is in 1972 in Fornovo di Taro in Italië opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Europese markt voor zwaardere heftrucks.