Clicky


Nieuwe Mitsubishi-koelmachine voor Euroflor BV

Nieuwe Mitsubishi-koelmachine voor Euroflor BV
20-07-2015 09:42 | Iveco | auteur Redactie [FE]

OSNABRÜCK - Bij bloemenleverancier Euroflor is inmiddels de derde Iveco Eurocargo met een Mitsubishi TDJS70-koelmachine in bedrijf genomen.

Nadat Euroflor eerder met separate kachels gewerkt had, is directeur Ruud Engels zeer te spreken over zijn ervaringen met de Mitsubishi-koelunits: "Ze zijn erg betrouwbaar en houden onze bloemen en planten precies op temperatuur. Met kachels was dat in de winter altijd wat moeilijker, om een gekozen temperatuur te houden."

Door de Scroll-compressoren zijn de koelunits zeer zuinig, het meerverbruik is duidelijk lager dan bij conventionele compressoren. Alle drie Iveco’s werden geleverd door de Charles Feijts-Group en opgebouwd door KBK Carrosserieën in Venlo.

"Betrouwbare partners", zegt Engels. "Zij komen hun beloftes na en leveren maatwerk. Dat is, naast betrouwbaarheid en een mooie afwerking, voor mij erg belangrijk."

Euroflor is een bloemenhandelaar, die bloemen en planten naar boeketten en plantenarrangementen verwerkt en daarmee supermarkten in Duitsland beleverd.