Clicky

 
Transport Online - Vakantiefiles in Europa

Vakantiefiles in Europa

Vakantiefiles in Europa
18-07-2015 12:06 | Algemeen | auteur Redactie [FE]

DEN HAAG (ANP) - Op verschillende Europese snelwegen staan vakantiegangers zaterdagochtend in de file. De langste file, 120 kilometer, staat in Frankrijk op de A7 richting Orange tussen Lyon en Bollène. Op de A10 richting Bordeaux staat 15 kilometer. Mensen die via de Mont Blanctunnel naar Italië willen, moeten daar twee uur wachten. Dat meldt de ANWB.

In Oostenrijk is er veel vertraging op de A10 bij Flachau: door werkzaamheden staat er 17 kilometer file richting Villach.

Ook het gebruikelijke oponthoud bij de Gotthardtunnel in Zwitserland. De wachttijd is een uur en 40 à 50 minuten. Bij de grensovergang Chiasso nog eens 45 minuten wachten.

In Duitsland hebben veel snelwegen in het zuiden schade aan het wegdek door de hitte. Op de wegen rond Würzburg, Ulm en München en op de A93 Rosenheim richting Kiefersfelden (Oostenrijk) geldt daarom een snelheidsbeperking en dat levert vertraging op. Op de A3 Nürnberg richting Linz tussen Passau en de grensovergang Suben staat 24 kilometer file door werkzaamheden.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions