Wekelijkse dienst NileDutch tussen Zuid-Amerika en Zuid-Afrika

Wekelijkse dienst NileDutch tussen Zuid-Amerika en Zuid-Afrika
16-07-2015 12:32 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

ROTTERDAM - Vanaf 21 augustus biedt containerrederij NileDutch uit Rotterdam een nieuwe wekelijkse dienst tussen Zuid-Amerika, Zuid-Afrika en West-Afrika, op basis van een Vessel Sharing Agreement (VSA). Deze nieuwe dienst stelt NileDutch in staat om wekelijks nieuwe vracht voor klanten te vervoeren van Zuid-Afrika naar Zuid-Amerika, en de mogelijkheid om bestaande routes te verbeteren.

NileDutch zal de MV NileDutch Luanda (3100 TEU) inzetten als één van de zes schepen op deze route.

De nieuwe NileDutch dienst begint op 21 augustus. De route is als volgt: Navegantes, Paranagua, Santos, Rio de Janeiro, Durban, Port Elizabeth, Kaapstad, Luanda, Pointe Noire (elke twee weken) en Navegantes. Vracht uit Buenos Aires en Rio Grande zal per feeder worden vervoerd naar de haven van Santos.West-Afrikaans netwerk

Luanda zal dienen als de NileDutch hub voor vracht voor Lobito, Namibe, Cabinda, Soyo, Boma en Matadi. Pointe Noire zal dienen als de hub voor Douala, Libreville, Bata en Malabo.

Top-25 containerrederij

NileDutch Africa Line BV (NileDutch) is één van 's werelds top-25 containerrederijen. NileDutch verzorgt vrachtvervoer tussen West-Afrikaanse havens en Europa, Zuid-Afrika, Zuid-Amerika en Azië. Het bedrijf heeft meer dan dertig jaar ervaring met het werken in Afrika en heeft een groot netwerk van kantoren en agenten.

NileDutch kent de behoeften van de Afrikaanse markt, kan snel reageren op veranderingen en levert betrouwbare service. Hun vloot van feederschepen biedt een efficiënte toegang tot kleinere havens in West-Afrika.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,768
Diesel1,469

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden