Clicky


De Hart Temperature Controlled Transports kiest opnieuw voor Thermo King SLXe-300 Whisper Pro

De Hart Temperature Controlled Transports kiest opnieuw voor Thermo King SLXe-300 Whisper Pro
16-07-2015 10:18 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

Met de aanschaf van twee nieuwe Thermo King SLXe-300 Whisper Pro (PIEK) koelmachines is De Hart Temperature Controlled Transports helemaal klaar voor de strengste eisen op het gebied van milieu en geluid en kan De Hart verder werken aan het verhogen van de kwaliteitsstandaard waarvoor ze al jaren bekend staat bij haar klanten.

De Thermo King SLXe-300 Whisper Pro is PIEK-gecertificeerd en daardoor 24 uur inzetbaar in stedelijke gebieden. De door De Hart gekozen koelmotor past prima binnen de filosofie van de Hart om middels flexibele oplossingen de klanten zo veel mogelijk te ontzorgen.

De Hart Temperature Controlled Transports is een nationale en internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in transport en warehousing van hoofdzakelijk bloemen, planten, groenten, fruit en andere zowel geconditioneerde als droge producten. Daarnaast heeft De Hart recentelijk het IFS Logistics certificaat behaald. De keuze voor nieuwe Thermo King koelmotoren past binnen het concept van De Hart om met kwaliteit haar klanten te overtuigen van de meerwaarde van De Hart.

Samenwerken

De samenwerking van Thermo King Transportkoeling en De Hart bestaat al vele jaren. Een wens van de firma De Hart was nog altijd om één adres te hebben voor alle werkzaamheden aan haar vloot. Om hierin tegemoet te komen zijn Thermo King Transportkoeling en Truck & Trailer Groep Waalwijk een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van het onderhouden van de koelmotoren en trailers.

One-Stop-Shop concept

Samen hebben De Hart en Thermo King Transportkoeling een partner gevonden in de vorm van Truck & Trailer Groep Waalwijk. Zij kunnen alle voorkomende werkzaamheden aan trekkend en getrokken materiaal uitvoeren. Door de samenwerking met elkaar aan te gaan, kan nu op de locatie van Truck & Trailer Groep Waalwijk ook onderhoud aan koelmachines verricht worden door Thermo King Transportkoeling.

Voordeel voor de Hart is dat er maar naar één locatie gereden hoeft te worden en dat daar al het nodige onderhoud en reparaties uitgevoerd kunnen worden door gecertificeerd personeel. Dit alles in combinatie met de 24 uur service biedt De Hart de flexibiliteit om alle klantvragen efficiënt in te vullen.

Bas den Dekker, directeur van De Hart, legt uit: “Met de keuze voor de nieuwe Thermo King units zijn wij weer verzekerd van prima koelmotoren met een zeer laag verbruik. Daarnaast biedt het one-stop-shop concept in Waalwijk ons een enorm voordeel in het efficiënt inzetten van ons wagenpark.”

De Hart Temperature Controlled Transports is een zowel nationale als internationale logistieke dienstverlener, gespecialiseerd in transport en warehousing van hoofdzakelijk bloemen, planten, groenten en fruit en andere zowel geconditioneerde als droge producten. De activiteiten en het specialisme bestaan hoofdzakelijk uit groupagevervoer en complete ladingen tussen Nederland, België en Duitsland met zeer korte en snelle levertijden.

In opdracht van nationale en internationale importeurs en exporteurs, en diverse supermarktketens verzorgt De Hart ook grootschalige plantenacties die, vanuit uiteenlopende landen verladen worden naar diverse winkelketens binnen Europa.