Transport Online - DAF, DB Schenker en Schiphol genomineerd voor Beste Werkgevers Awards 2015

DAF, DB Schenker en Schiphol genomineerd voor Beste Werkgevers Awards 2015

DAF, DB Schenker en Schiphol genomineerd voor Beste Werkgevers Awards 2015
14-07-2015 15:18 | Transport | auteur Tine van Knijff- van Hijum

AMSTERDAM - Effectory en Intermediair hebben onderzoek gedaan naar de beste werkgevers van Nederland. De honderd organisaties die kans maken op de Beste Werkgevers Awards 2015 zijn bekend. Onder andere DAF, DB Schenker, Havenbedrijf Rotterdam, Schiphol en VolkerRail zijn genomineerd.

De honderd genomineerden zijn onderverdeeld in organisaties met meer en organisaties met minder dan duizend medewerkers. Het Beste Werkgevers Onderzoek is het grootste en meest betrouwbare onderzoek van Nederland. Dinsdag 6 oktober worden de winnaars bekend gemaakt.

Beste Werkgevers Onderzoek

Het Beste Werkgevers Onderzoek is ontwikkeld om een objectief oordeel te vellen over werkgeverschap in Nederland. Dit jaar beoordeelden 314.218 medewerkers hun werkgever. Alle organisaties hebben een medewerkersonderzoek uit laten voeren. De uiteindelijke positie in de top 50 wordt bepaald door de Beste Werkgevers Score.

Beste Werkgevers Score

In ieder onderzoek zijn zes vragen opgenomen waarmee wordt aangetoond hoe goed een organisatie haar medewerkers in staat stelt om optimaal te presteren. Deze Beste Werkgevers Score bestaat uit een gemiddelde van de organisatietevredenheid, tevredenheid over de werkzaamheden, organisatietrots, achter de organisatiedoelen staan, kansen krijgen om optimaal te presteren en het krijgen van waardering

Categorieën

Dit jaar worden winnaars bekendgemaakt in de categorieën Winnaar organisatie minder dan duizend medewerkers, Winnaar organisaties meer dan duizend medewerkers, Hoogste stijger Beste Werkgevers Score t.o.v. 2014 en Winnaars per branche.

Beste Werkgevers Event 2015

Dinsdag 6 oktober maken Effectory en Intermediair de winnaars bekend in Amsterdam.Rijverboden

LET OP: Extra rijverboden rondom Pinksteren:
> Klik Hier! <

De rijverboden voor deze week: maandag 25 mei t/m zondag 31 mei

Alle Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,623
Diesel1,297

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions