Clicky


Vier Scania zuinigheidskampioenen voor Verploegen

Vier Scania zuinigheidskampioenen voor Verploegen
14-07-2015 14:21 | SCANIA | auteur Tine van Knijff- van Hijum

WIJCHEN - Transportbedrijf H.M Verploegen uit Wijchen heeft vier Scania R450 trekkers aangeschaft. "Prijs en service zijn natuurlijk belangrijk, maar de gunstige verbruikcijfers die Scania op dit moment neerzet hebben ons ook echt over de streep getrokken", aldus Henry Verploegen.

De order van vier stuks is verdeeld in drie stuks 4x2 trekkers, en één 6x2 trekker met gestuurde voorloopas. Allen voorzien van de uiterst zuinige Euro 6 450 PK motor, die is gekoppeld aan de Scania Opticruise automatische versnellingsbak. De nieuwste Scania retarder met automatische vrijloop (remvermogen 4.100 nm), Eco-roll en Safety Pakket.

Alles is van stal gehaald om een zo zuinig en veilig mogelijke trekker neer te zetten. Om het optimale uit een nieuwe Scania te halen, geeft Scania een Driver Training bij elk nieuw afgeleverd voertuig.



Transportbedrijf H.M. Verploegen is zowel in de nationale als internationale distributie actief. Naast de hoofdvestiging in Wijchen heeft het bedrijf ook eigen vestigingen in Lyon (Frankrijk) en Düsseldorf (Duitsland).

Naast groupage transporten verzorgt H.M. Verploegen ook de fijnmazige distributie in beide landen. Hun dienstverlening behelst niet alleen het transport, maar ook het beheren van de hele logistieke keten incl. op- en overslag en voorraadbeheersing.