Transport Online - Meisje wandelt dagen rond na vliegtuigongeluk

Meisje wandelt dagen rond na vliegtuigongeluk

Meisje wandelt dagen rond na vliegtuigongeluk
14-07-2015 11:35 | Buitenland | auteur De Redactie

BREWSTER (ANP) - De 16-jarige Autumn Veatch overleefde niet alleen een vliegtuigongeluk in de Amerikaanse staat Washington, ze wandelde daarna ook nog twee dagen rond op zoek naar hulp. Uiteindelijk vond ze in de desolate, dik beboste bergen in het noorden van de staat een pad dat haar naar Highway 20 leidde. Een automobilist nam haar mee naar de bewoonde wereld.

Het meisje vloog zaterdag met haar grootouders van Kalispell in de staat Montana naar Lynden, in het noordwesten van Washington. Door nog onbekende oorzaak stortte de eenmotorige Beech A-35 neer en vatte na de crash vlam. Het meisje wist de wrakstukken tijdig te verlaten en wachtte op reddingswerkers, die echter niet kwamen. Daarop besloot ze hulp te gaan zoeken. Pas maandagmiddag werd ze op de snelweg gevonden.

Autumn Veatch belandde in een ziekenhuis in de plaats Brewster. Ze liep door het ongeval slechts lichte verwondingen op en maakt het prima. De autoriteiten hebben het wrak van de Beech inmiddels gelokaliseerd. Over de toestand van de grootouders konden nog geen mededelingen worden gedaan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,687
Diesel1,267

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions