Clicky


Eerste Lift'n Load in Nieuwegein een feit

Eerste Lift'n Load in Nieuwegein een feit [+foto's]
13-07-2015 09:18 | Speciaal Transport | auteur Leonard Looijenga

NIEUEWEGEIN - Afgelopen zaterdag werd, onder prachtige weersomstandigheden, de eerste Lift'n Load autolaadkranen meeting gehouden in Nieuwegein.

De aanleiding hiervoor vormde een facebook pagina waarop een chauffeur zijn werkzaamheden liet zien. Er kwamen vele reacties en er ontstond een groep van gelijkgezinden. Vanuit deze groep ontstond bij Bart Vreugdenhil en Eldert Rademaker het idee om een gezellige dag te organiseren om elkaar te ontmoeten, bij te praten en elkaars voertuigen te bewonderen.

Eldert Rademaker: "Als chauffeur ben je trots op je vrachtwagen en wil je deze graag laten zien. We hebben dit evenement in enkele maanden tijd georganiseerd. Een locatie was snel gevonden evenals de sponsoring om een en ander mogelijk te maken. We hebben eigenlijk geen idee van het aantal bezoekers, er komen in ieder geval vrienden en bekenden van de deelnemers. We laten het op ons afkomen maar zijn al heel blij met het aantal deelnemers dat vandaag is gekomen."

Als ik richting mijn auto loop, is er een indrukwekkende hoeveelheid kraangieken te zien en heb ik het gevoel dat dit niet de laatste Lift'n Load meeting zal zijn.