MAX Trailer verruimt aanbod met dieplader MAX510

MAX Trailer verruimt aanbod met dieplader MAX510
10-07-2015 16:45 | Trailers | auteur Tine van Knijff- van Hijum

WEISWAMPACH - MAX Trailer heeft sinds 2012 een vaste plek op de internationale markt voor opleggers veroverd. Bovendien verruimt MAX Trailer vanaf nu zijn aanbod met een dieplader. Met de MAX510 biedt MAX Trailer nu ook in het diepladersegment een product aan dat de filosofie van het merk belichaamt: topkwaliteit als standaarduitrusting.

"Gestandaardiseerde voertuigen met een eenvoudiger uitrusting, maar die uitsluitend aan de hoogste vereisten tegemoet komen", zo omschrijft Mario Faymonville, die binnen de groep Faymonville voor het merk verantwoordelijk is, het bedrijfsconcept.

Bovendien doet MAX Trailer zijn voordeel met de uitgebreide kennis en de uitstekende productie-infrastructuur van de Faymonville groep. De doorgevoerde standaardisering maakt een buitengewoon hoge kwaliteit mogelijk.

Bliksemsnelle start

Het nieuwe concept werd al heel snel door de branche aanvaard. "MAX Trailer kende de voorbije jaren een bliksemsnelle start op internationaal vlak en er kwam meer vraag naar de verschillende modellen", vertelt Mario Faymonville. "Een evolutie waarin het nieuwste product van de constructeur, de MAX510 dieplader, perfect past."

Topklasse

"Hoewel dat segment voor MAX Trailer onontgonnen terrein was, zijn de ingenieurs erin geslaagd een voertuig van topklasse te ontwikkelen, met de vertrouwde productiekwaliteit en een materiaalkeuze waar niets op aan te merken valt. De dieplader, die standaard met twee assen uitgerust wordt, laat de producenten van andere constructeurs op die belangrijke punten ver achter zich."

Over enkele maanden zal de MAX510 ook in een versie met drie assen beschikbaar zijn.

Dieplader verruimt het aanbod

"Met dit nieuwe voertuigtype in ons aanbod openen we voor de meer dan dertig internationale verkooppartners van MAX Trailer nieuwe mogelijkheden. De dieplader breidt het bestaande productaanbod niet alleen uit, maar vervolledigt het ook."

Voor Mario Faymonville kan de ontwikkeling van MAX Trailer alleen maar vooruit gaan. Het merk heeft intussen al een goede naam in de sector van het zware en uitzonderlijke vervoer.Blikvanger: MAX100

De blikvanger is de MAX100, een semidieplader met drie tot vijf assen, die ook in een uitschuifbare uitvoering of met oprijplanken verkrijgbaar is. Dit voertuig is geschikt om speciale transporten voor sectoren zoals de industrie, de bouw en openbare werken uit te voeren. Het model MAX200 is een platformoplegger met drie assen (ook in een telescopische uitvoering beschikbaar), terwijl de MAX300 met drie centrale assen en oprijplanken uitgerust is. De MAX400 ten slotte is een speciaal ontworpen ballastoplegger met vier assen voor het vervoer van kraanonderdelen en –gewichten.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,786
Diesel1,476

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden