Transport Online - IFS Logistics certificaat voor De Hart Temperature Controlled Transports

IFS Logistics certificaat voor De Hart Temperature Controlled Transports

IFS Logistics certificaat voor De Hart Temperature Controlled Transports
10-07-2015 14:43 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HEUSDEN - De Hart Temperature Controlled Transports heeft uit handen van TÜV Nord Integra het IFS Logistics certificaat mogen ontvangen op het hoogst haalbare niveau: higher level. Dit is een mooie bekroning op een intensief auditproces binnen de onderneming. De Hart ziet haar permanent streven naar kwaliteit van haar dienstverlening en processen bevestigd worden met het behalen van het IFS Logistics certificaat.

De IFS Logistics is een door de GFSI (Global Food Safety Initiative) erkende standaard voor kwaliteit en voedselveiligheid en wordt ondersteund door internationale supermarktketens en levensmiddelenindustriebedrijven.

De kwaliteitsstandaard richt zich op logistieke activiteiten met food- en non-food goederen en omvat alle elementen van het logistieke proces: vervoer, opslag, distributie, laden en lossen.De Hart, gevestigd in Heusden, is als nationaal en internationaal logistiek dienstverlener gespecialiseerd in het vervoer van bloemen en planten, groente en fruit en andere geconditioneerde (food)producten en droge goederen.

Het familiebedrijf, dat al sinds 1936 bestaat, richt zich met name op het transport binnen Nederland en van en naar Duitsland, België, Oostenrijk en Zwitserland. De Hart biedt haar opdrachtgevers korte levertijden en flexibele oplossingen van kleine tot grote volumes. Door het opbouwen van een uitgebreid distributienetwerk heeft De Hart zich de laatste jaren onderscheiden als groupage specialist.

Tevens beschikt het bedrijf over uitgebreide op- en overslag faciliteiten, met een totale oppervlakte van 5.000 m2. In de toekomst wil De Hart haar klanten met kwalitatief hoogwaardige logistieke oplossingen blijven ontzorgen.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions