Vervelende buspassagier rent weg voor politie

Vervelende buspassagier rent weg voor politie
10-07-2015 14:14 | Criminaliteit | auteur Tine van Knijff- van Hijum

BABBERICH - De politie heeft donderdagmiddag een 20-jarige man uit Duitsland zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden voor wederspannigheid. De man had problemen gemaakt in de bus die onderweg was van Dortmund naar Amsterdam. De buschauffeur was op een parkeerplaats op de A12 ter hoogte van Babberich stil gaan staan omdat hij het gedrag van de jongeman zat was.

Tijdens de busrit viel hij telkens de chauffeur lastig en daardoor kon de chauffeur zich moeilijk concentreren op de weg. Na herhaaldelijk verzoek daar mee op te houden besloot de chauffeur de bus aan de kant te zetten en de politie te bellen.

Politie-agenten kwamen ter plaatse maar de jongeman werkte niet echt mee en weigerde in eerste instantie ook zijn ID-bewijs te overhandigen. Uiteindelijk gaf hij deze wel af en kon één van de agenten via de meldkamer het één en ander controleren.

Maar de jongen werd ongeduldig en pakte zijn ID-bewijs terug en rende weg. Hij werd achterhaald door de agenten die hem vervolgens aanhielden. Er werd op het bureau proces-verbaal opgemaakt.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden