Clicky


PON Supplier of the Year' Royal A-ware

PON  Supplier of the Year' Royal A-ware
10-07-2015 09:06 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

LEUSDEN - PON is op 9 juli 2015 door het familiebedrijf Royal A-ware uitgeroepen tot ‘Supplier of the Year’. PON is betrokken bij diverse bedrijfsactiviteiten van Royal A-ware. Als importeur van MAN vrachtwagens levert zij een belangrijk deel van het wagenpark van Royal A-ware. Daarnaast levert zij Volkswagen bedrijfswagens, diverse merken personenauto’s en adviseert zij over duurzame mobiliteit. PON heeft de titel ‘Supplier of the Year’ verdiend onder meer omdat zij met één contactpersoon proactief meedenkt over veel mobiliteitsvraagstukken binnen Royal A-ware.

Royal A-ware heeft de ambitie om kortere en efficiëntere agrifoodketens te bouwen. Daarnaast wil zij haar maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door onder meer haar impact op de aarde te realiseren. Bewust energieverbruik is hierbinnen een belangrijke pijler.

"PON denkt actief met ons mee over het vergroenen van ons wagenpark dat varieert van een kleine personenwagen tot de zwaarste 440 pk vrachtwagens", aldus Adriaan Vis.

"Kenmerkend in onze samenwerking met PON is bovendien dat wij één aanspreekpunt hebben waardoor we snel kunnen schakelen."

Pon en Royal A-ware werken op vele manieren samen. Edwin Meijerman, Algemeen directeur van MAN Truck & Bus B.V., "Ik denk dat ik niet overdrijf als ik zeg dat het ‘klikt’ tussen A-ware en Pon. En dat is niet zo gek als je bedenkt dat we als bedrijven veel met elkaar gemeen hebben: allebei een familieonderneming, allebei met een streven naar uitblinken in dienstverlening én allebei met ambitie om succes op de lange termijn te hebben. Wij zijn kortom blij en trots dat wij door Royal A-Ware zijn verkozen tot “Supplier of the Year” en geven daar de komende jaren graag verdere invulling aan." 

Naast Pon waren ook GEA de Klokslag en Scholt Energy Control genomineerd voor de titel ‘Supplier of the Year’.