Clicky


Apps Quyntess op platform Tradeshift is schakel supply chain partners

Apps Quyntess op platform Tradeshift is schakel supply chain partners
09-07-2015 15:13 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

GORINCHEM - Tradeshift, samenwerkingsplatform voor leveranciers, heeft vandaag zijn partnerschap met Quyntess aangekondigd. Quyntess specialiseert zich in supply chain samenwerking & management oplossingen en is gevestigd in Gorinchem. Het bedrijf heeft drie apps op het open platform van Tradeshift ontwikkeld.

De apps zorgen ervoor dat bedrijven het totale procure-to-pay proces van directe en indirecte kosten kunnen beheren via het Tradeshift platform door middel van de Order-, Shipment- en Inventory Collaboration mogelijkheden.

Ontbrekende schakel tussen supply chain partners

"Een open business netwerk is de ontbrekende schakel tussen de verschillende supply chain partners. Het helpt iedereen om op dezelfde gestructureerde en transparante manier samen te werken. Een werkwijze die op dit moment onmogelijk is zonder de hulp van een netwerk, dat zowel directe- als indirecte inkoopprocessen aansluit op hetzelfde platform." zegt Rob van Ipenburg, CEO van Quyntess.

"Onze partnerschap met Tradeshift heeft ervoor gezorgd dat wij binnen vijf weken als eerste onze apps hebben kunnen bouwen op hun platform."

Beter inzicht in order, leveringen en aankomsttijd

"De Quyntess apps helpen inkoop-, supply chain- en financiële gebruikers om beter inzicht te krijgen over wijzigingen op orders, inkomende leveringen en verwachte aankomsttijd. De apps verlagen de kosten van het administratieve proces en verbeteren de efficiency door middel van het verstrekken van real-time order status. De uitgebreide mogelijkheden zijn ideaal voor klanten in de industrie die complexe supply chain processen hebben."