Clicky

 
Transport Online - Bol.com kondigt bouw logistiek centrum aan

Bol.com kondigt bouw logistiek centrum aan

Bol.com kondigt bouw logistiek centrum aan
09-07-2015 09:29 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

WAALWIJK - Internetwinkel bol.com start begin 2016 met de bouw van een nieuw logistiek centrum in Waalwijk. Het zogenoemde fulfilment center, dat in 2017 zijn deuren zal openen, zorgt in de toekomst voor zo’n duizend banen in Waalwijk en omgeving. Dat maakte bol.com donderdag bekend.

Het nieuwe logistieke centrum wordt gebouwd op het bedrijventerrein Haven Acht in Waalwijk. Bij de opening zal het circa 50.000 vierkante meter grondoppervlakte hebben, wat te vergelijken is met zeven voetbalvelden.

De distributie van bol.com, dochteronderneming van Ahold, wordt op dit moment al vanuit Waalwijk geregeld, door het beursgenoteerde Docdata. Ook op de nieuwe locatie zal dat e-commercebedrijf zorgen voor het personeel en de dagelijkse leiding. Daarnaast zal Docdata bol.com ondersteunen bij de ontwikkeling van innovaties.

De grond, het pand en de apparatuur in het nieuwe fulfilment center zullen volledig in bezit zijn van bol.com. Volgens directeur Daniel Ropers biedt het huidige logistieke centrum op den duur te weinig capaciteit. Ook biedt de nieuwe locatie de mogelijkheid om verder te kunnen innoveren.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,944
Diesel1,572

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions