Transport Online - Broshuis gaat in 2016 verder uitbreiden

Broshuis gaat in 2016 verder uitbreiden

Broshuis gaat in 2016 verder uitbreiden
08-07-2015 09:51 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

KAMPEN - Na de uitbreidingen van Broshuis van het terrein en een nieuwe productiehal in 2014 gaat het bedrijf in 2016 verder uitbreiden om aan de verwachte vraag te kunnen voldoen.

De uitbreiding betreft de aankoop van een aangrenzend terrein van 27.000 m2 waarop een nieuwe fabriek van 5.000 m2 wordt gebouwd wat een verdubbeling oplevert van de afmontage-lijnen.

Daarnaast zal er een kantoor worden gebouwd, haaks tegen het huidige kantoor aan de Industrieweg in Kampen. "Hierin zullen de nieuwste technieken verwerkt worden, voor zowel onze medewerkers, als voor onze bezoekers. De "Broshuis-beleving" zal daar optimaal tot zijn recht komen: transparantie, innovatie, kwaliteit en service!", aldus Broshuis.

"Met grote innovaties als de SL-Trailer, de 100 tonner en de SL-AIR hebben we grote successen geboekt en dat verlangt een grotere capaciteit. Ook de kwaliteit die wij continue verbeteren, brengt nieuwe klanten naar Kampen toe. De innovatieve en flexibele transportoplossingen maken onze opleggers uniek in zijn soort. Wij blijven ons best doen op 100.000 m2, ruimte genoeg voor de toekomst!"Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,642
Diesel1,301

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions