Opnieuw migrant overleden in Eurotunnel

Opnieuw migrant overleden in Eurotunnel
07-07-2015 10:27 | Buitenland | auteur De Redactie

CALAIS (ANP) - Een immigrant die op een vrachttrein zat die door de Kanaaltunnel op weg was naar Groot-Brittannië, is dinsdagmorgen overleden. De BBC meldde de dood van de verstekeling dinsdag op gezag van exploitant Eurotunnel. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk.

Het slachtoffer was niet de enige die op deze manier probeerde aan de andere kant van het Kanaal te komen. Eurotunnel liet weten dat meerdere verstekelingen op treinen zijn gevonden.

Het treinverkeer in de tunnel tussen Frankrijk en Engeland heeft enorme vertraging opgelopen: passagiers van treindienst Le Shuttle van Engeland naar Frankrijk moeten drie uur wachten, de andere kant op was de wachttijd dinsdagmorgen ongeveer een uur. Eurotunnel raadt reizigers aan hun tickets indien mogelijk om te boeken naar een andere dag.

Ook enkele hogesnelheidstreinen van Eurostar raakten vertraagd.Juridische Column

Verschillende brancheorganisaties hebben al aangekondigd dat het coronavirus gevolgen heeft voor de tarieven voor zee- en luchtvrachttransport van en naar China. Logistieke dienstverleners willen de kosten die zij als gevolg van het virus extra moeten maken doorbelasten aan hun opdrachtgevers, de handels- en productiebedrijven. Kan dat zomaar?


LEES VERDER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,788
Diesel1,472

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Truckoccasions

Rijverboden