Capital City HO rijdt met nieuwe HighwayMAX trailer van Faymonville

Capital City HO rijdt met nieuwe HighwayMAX trailer van Faymonville
06-07-2015 13:59 | Trailers | auteur Tine van Knijff- van Hijum

MASSACHUSETTS - Capital City HO is één van de eerste bedrijven die een nieuwe HighwayMAX trailer van Faymonville in ontvangst heeft genomen. Faymonville is een Belgische trailerfabrikant die hiermee een nieuwe uitdaging aangaat in Noord-Amerika.  

"We willen hier marktleider worden. Onze opdracht hier omvat onder andere het brengen van onze concepten naar dit -voor ons- nieuwe marktgebied. Gelukkig zijn onze concepten perfect geschikt voor de eisen van de Noord-Amerikaanse transportsector", verklaart een enthousiaste Paul Hönen, de leider van dit ambitieuze project. "De American Dream is zeer reëel voor Faymonville."



HighwayMAX is een uitschuifbare on-road heavy haul trailer met negen hydraulisch gestuurde pendular assen en een technisch laadvermogen van 260.000 lbs. Vanwege een aantal aanpassingen voldoet de trailer aan de regelgeving in de Verenigde Staten en Canada, waardoor het maximale laadvermogen mogelijk is.

"De HighwayMAX is uniek in Noord-Amerika", zegt Paul Honen. Hij legt de nadruk op de voortrekkersrol van Faymonville met deze trailer. De vraag naar dit soort trailers is erg hoog in de VS en Canada: negen-assige heavy haul Faymonville trailers worden gebruikt van Massachusetts tot Ohio en helemaal naar Wyoming.



Faymonville zegt er in geslaagd te zijn de transportsector in Noord-Amerika op te schudden, door de geavanceerde technologie en praktisch gebruikersgeoriënteerde ontwikkelingen; het handelsmerk van de Belgische fabrikant.

"Klanten waarderen de ongeëvenaarde kwaliteit van de afwerking", krijgt Paul Hōnen dagelijks aan positieve feedback over de 'nieuwkomer' uit België te horen.



NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,783
Diesel1,473

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden