Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Lucius Autotransport uit Veghel

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor Lucius Autotransport uit Veghel
06-07-2015 13:13 | Iveco | auteur Tine van Knijff- van Hijum

VEGHEL - Lucius Autotransport uit Veghel heeft een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in gebruik genomen. De nieuwe trekker werd afgeleverd door de IVECO Schouten vestiging in Veghel. De IVECO is uitgerust met de 420pk en 1900Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor. Lucius Autotransport zal de trekker gebruiken in combinatie met een trailer om auto’s te vervoeren.

De nieuwe trekker van het Veghelse transportbedrijf heeft een 420pk en 1900Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord. Uniek is dat IVECO de Euro VI emissienorm bereikt zonder de toepassing van EGR. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen. Het onderhoudsinterval voor de IVECO Stralis is vastgesteld op 150.000 kilometer, of één keer per anderhalf jaar.

Lucius Autotransport zal de nieuwe Stralis inzetten met een autotransport-oplegger erachter. Met deze combinatie zullen voornamelijk internationale transportopdrachten worden uitgevoerd.

Lucius Autotransport

Lucius Autotransport is gespecialiseerd in het transporteren van auto’s. De nationale en internationale transportopdrachten van de klanten van Lucius Autotransport  worden met de grootste zorg uitgevoerd.

Zo beschikt het bedrijf over een zeer divers wagenpark om naast de alledaagse voertuigen ook zeer exclusieve en kostbare auto’s te transporteren.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden