Transport Online - Yusen Logistics en Xerox breiden samenwerking in de Benelux uit

Yusen Logistics en Xerox breiden samenwerking in de Benelux uit

Yusen Logistics en Xerox breiden samenwerking in de Benelux uit
06-07-2015 12:23 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HERENTALS (B) - Yusen Logistics Benelux heeft zijn lange termijncontract met Xerox uitgebreid tot een breed scala van logistieke diensten in België en Luxemburg. Als onderdeel van het nieuwe contract levert Yusen Logistics nu warehousing, pre-assemblage, voorbereiding van transport en 'copy-ready' services voor Xerox.

Deze diensten zullen worden uitgevoerd vanaf de vestiging van Yusen Logistics in Herentals, België. Ook de administratie, orderverwerking, klantcontacten en transportplanning worden van daaruit geregeld.

De uitbreiding van het contract voorziet ook in het dagelijks leveren van Xerox machines aan eindgebruikers, door vijftien Yusen Logistics vrachtwagens. De chauffeur en bijrijder die met de Yusen-vrachtwagens de Xerox-machines leveren, plaatsen en installeren deze ook bij de klant op de gewenste locatie. Als zij weer wegrijden is de geleverde machine aangesloten en operationeel.Yusen Logistics Benelux levert al vele jaren warehousing voor Xerox in Nederland. De nieuwe overeenkomst markeert een volgende stap in de relatie van de twee bedrijven en toont aan dat de consequent klangerichte aanpak van Yusen Logistics werkt.

Michel van Leeuwen, General Manager Final Mile Diensten van Yusen Logistics Benelux licht toe: "Onze langdurige relatie met Xerox is een continu proces van verbetering en innovatie. We zijn erg verheugd deze service nu verder uit te kunnen breiden voor België en Luxemburg."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,742
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions