Transport Online - Parkeerstrijd loopt uit de hand: vrachtwagenchauffeur trekt pistool

Parkeerstrijd loopt uit de hand: vrachtwagenchauffeur trekt pistool

Parkeerstrijd loopt uit de hand: vrachtwagenchauffeur trekt pistool
03-07-2015 13:53 | Opmerkelijk | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HAID - In het Oostenrijkse Haid is donderdagmiddag een parkeerconflict tussen twee een vrachtwagenchauffeur en een automobilist uit de hand gelopen. Een vijftigjarige vrachtwagenchauffeur zou een 28-jarige automobilist met een pistool hebben bedreigd, nadat ze een conflict hadden gekregen over een parkeerplaats.

Volgens het rapport van de plaatselijke politie wilde de 28-jarige parkeren in de Dr. Adolf-Schärf-Straße in Haid, maar werd hij door de vrachtwagen van de vijftigjarige chauffeur geblokkeerd. De automobilist ging daarop naar de cabine van de vrachtwagen, daar kregen de twee ruzie.

De vrachtwagenchauffeur zou tijdens die ruzie de automobilist met een wapen bedreigd hebben. De 28-jarige sloeg op de vlucht en alarmeerde de politie. Die ondervroeg de vrachtwagenchauffeur, maar deze zei de ander niet met een wapen bedreigd te hebben. In de cabine van de vrachtwagen vonden de politie-agenten munitie en dergelijke voor een luchtdrukwapen (een 'airgun') maar een pistool kon de politie niet vinden.

 Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,679
Diesel1,317

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions