Transport Online - European Trailer Care start eerste eigen vestiging

European Trailer Care start eerste eigen vestiging

European Trailer Care start eerste eigen vestiging
30-06-2015 09:28 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NIEUWE PEKELA - European Trailer Care neemt de vestiging van MSC Nieuwe Pekela per 1 juli 2015 over. Dit is dus het startsein voor de eerste eigen truck- en trailerwerkplaats voor European Trailer Care. Aangezien er vanuit Nieuwe Pekela reparaties en onderhoud aan zowel trucks als aan trailers wordt aangeboden gaat deze vestiging European Truck- en Trailer Care ( ETTC ) heten.

“Dit past precies in de ambitie die we hebben binnen European Trailer Care”, vertelt Ernst Woortman, formule manager van European Trailer Care en directeur van ETTC Nieuwe Pekela.

“We willen graag op strategische plekken in de Benelux, waar we geen geschikte partner kunnen vinden, eigen vestigingen oprichten. Misschien willen we dit in de toekomst nog wel uitbreiden in Europa. ETTC Nieuwe Pekela is dus een mooi pilot project. We zijn er van overtuigd dat we doormiddel van bundeling van de krachten en sterk bedrijf kunnen neerzetten. In dit alles staat het “full-service concept” voorop, zodat we onze klanten optimaal van dienst kunnen zijn”, aldus Ernst Woortman.

In Nieuwe Pekela kan de klant voor alle denkbare onderhoud en reparaties aan trucks, trailers en overige bedrijfsvoertuigen terecht. Naast zaken als APK, LPK, Tachograaf ijken en tankkeuringen wordt er ook bandenservice, haal- brengservice en wagenparkbeheer aangeboden.

European Trailer Care is een vereniging van vrije truck- en trailerwerkplaatsen in de Benelux en Zweden, met de ambitie om uit te breiden door Europa. Binnen deze vereniging wordt samengewerkt op gebied van 24/7 pechservice, opleidingen, inkoop, delen van kennis en commerciële activiteiten.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,743
Diesel1,407

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions