Clicky


J. Middelkoop Logistics start Rutges Cargo door

J. Middelkoop Logistics start Rutges Cargo door
27-06-2015 18:58 | Faillissementen | auteur De Redactie

NIEUW VENNEP/SCHIPHOL - Op dinsdag 16 juni 2015 werd Rutges Cargo failliet verklaard. Dit na een eerdere doorstart na het faillissement in 2013. J. Middelkoop Logistics BV zal Rutges Cargo doorstarten onder de naam Rutges Cargo Europe BV. Als directeur is Vincent van 't Schip aangesteld.

"Rutges Cargo zal in afgeslankte vorm de werkzaamheden continueren met zoveel mogelijk behoud van omzet en personeel", meldt Vincent van 't Schip zaterdag.

"Daarbij zal de focus volledig komen te liggen op security en pharma transport met een hoge kwaliteit. Rutges heeft ondanks de moeilijke periode van de afgelopen jaren nog steeds een goede naam in de markt", aldus Vincent van 't Schip.

"Dit zal dan ook de basis zijn om het nieuwe Rutges Cargo binnen een overzichtelijke operatie samen met een nieuw aan te trekken operationeel directeur klaar te maken voor de toekomst."

Alle activa zijn in de nieuwe bv overgenomen waardoor Rutges Cargo de beschikking heeft over 65 beveiligde (koel)trailers in verschillende configuraties en naar verwachting circa 35 trekkers.

De huidige locatie blijft vooralsnog gehandhaafd.