Transport Online - Rob van Mosseveld neemt TSR Trailers over

Rob van Mosseveld neemt TSR Trailers over

Rob van Mosseveld neemt TSR Trailers over
26-06-2015 11:32 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

GENDT - Dit jaar is het 25 jaar geleden dat Piet Klaassen begon met het bouwen van speciale opleggers en is vandaag de dag medeoprichter van TSR Special Trailers uit Gendt - tussen Arnhem en Nijmegen - waar hij sinds het begin de commerciële leiding voert. Samen met Brand van de Streek, mede-eigenaar en Technisch directeur, hebben zij TSR Special Trailers doen uitgroeien tot een van de grotere leveranciers van opleggers voor het exceptionele transport.

Nu de trailermarkt weer in de lift zit vond Piet Klaassen de tijd aangebroken om plaats te maken voor een jongere generatie die verdere groei en ontwikkeling van TSR kan waarborgen. Piet Klaassen: “Ik zit nu 25 jaar in het vak en ben onlangs 68 jaar geworden. Het is tijd voor een jongere generatie. Ik zocht iemand met een lange staat van dienst in de trailerwereld en vond deze in de persoon van Rob van Mosseveld. Wij zijn zeer verheugd met de komst van Rob, hij heeft per direct de commerciële leiding over TSR overgenomen. Ik zal nog drie jaar op de achtergrond actief blijven, waarbij ik me onder andere bezig zal houden met de verdere ontwikkeling van de productie en de Internationale expansie.”

Overname van de aandelen

TSR Special Trailers gaat in de komende jaren geleidelijk over naar nieuwe aandeelhouders. Op 10 juni 2015 nam Rob van Mosseveld 25% van de aandelen over en gaat de functie van commercieel directeur vervullen. Samen met Brand van de Streek, die in de rol blijft van technisch directeur, is daarmee de continuïteit in de bedrijfsleiding gewaarborgd.

Tegelijkertijd staat de verkoop van een aandelenpakket aan de SKB Group BV in Werkendam garant voor de verdere expansie van de productie faciliteiten. Inbartère BV uit Rotterdam is aandeelhouder van de SKB Group BV. Inbartère BV (www.inbartere.com ) is een investeringsmaatschappij met belangen in meer dan 20 bedrijven in Nederland en België.

Bij voorkeur zijn dit bedrijven in fabricage- en/of technische dienstverlening. De medewerkers van TSR hebben een schat aan ervaring in de productie van speciale voertuigen. Dat past precies binnen de doelstelling van Inbartère.

Brand van de Streek: "TSR is een dynamisch bedrijf, waar op alle vlakken activiteiten zijn. Vandaag de dag bouwen wij al vooruitstrevende producten en leveren wij wereldwijd maatwerk oplossingen. Ook zijn we vergevorderd met Europese typegoedkeuringen voor al onze producten. Nu, met de ondersteuning van Inbartére, zijn we in staat onze opleggers verder te optimaliseren en het huidige productengamma verder uit te breiden."

Rob van Mosseveld

Rob van Mosseveld (53) begon in 1985 met trailerservice en carrosseriebouw. Na werkzaamheden bij  verschillende gerenommeerde werkgevers in de trailerbouw en service was hij de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de uitbouw van het service- en verkoopnetwerk voor een Europese trailerbouwer.

Rob: “Met de overname van de aandelen in TSR ben ik niet over één nacht ijs gegaan. We hebben een half jaar intensief gesproken over de marktstrategie voor de komende jaren. TSR kan op dit moment al zeer vooruitstrevende producten leveren en de potentie is groot. De vraag trekt duidelijk aan en we willen lange levertijden voorkomen. Met die reden openen we binnenkort een nieuwe fabriek. Het pand staat er al en de productie zal de komende maanden op gang komen. Met onze nieuwe fabriek kunnen we binnenkort zeker twee keer zoveel trailers produceren.”

Aan de bestaande organisatie wordt weinig veranderd. Verkoop, engineering, keuring en aflevering zullen ook in de toekomst in Nederland – vanuit Gendt – aangestuurd worden zodat de kwaliteit die TSR levert een garantie blijft.

Rob: "Met de plannen die nu op tafel liggen is TSR klaar voor de toekomst en kunnen we verder groeien als serieuze trailerbouwer. We hebben al een aantal zeer actieve buitenlandse dealers met service faciliteiten. Dit netwerk zal de komende jaren verder worden uitgebreid. Uiteraard gaan we ook actiever de Internationale markt  benaderen met onze producten. Dankzij onze lage overheadkosten en een efficiënte productie kunnen wij een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding garanderen."Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,311

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions