Clicky


Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor H-Trans

Nieuwe IVECO Stralis Hi-Way voor H-Trans
26-06-2015 09:34 | Iveco | auteur Tine van Knijff- van Hijum

SPIJKENISSE - H-Trans uit Spijkenisse heeft een nieuwe IVECO Stralis Hi-Way in gebruik genomen. De nieuwe trekker werd tegelijk met een nieuwe IVECO Daily BE-combinatie afgeleverd door IVECO Schouten vestiging Spijkenisse. H-Trans kiest opnieuw voor IVECO, nadat het bedrijf begin dit jaar ook drie nieuwe Stralis Hi-Way trekkers in gebruik heeft genomen. Het gunstige brandstofverbruik, de relatie met IVECO Schouten en de ervaring met de producten van IVECO gaven hiervoor de doorslag.

Gunstig brandstofverbruik

De nieuwe trekker van het transportbedrijf uit Spijkenisse heeft net als de drie IVECO’s die begin 2015 zijn afgeleverd een 420pk en 1900Nm sterke FPT Cursor 11 dieselmotor aan boord.

Uniek is dat IVECO de Euro VI emissienorm bereikt zonder de toepassing van EGR. Dit zorgt voor een gunstiger brandstofverbruik en langere vastgestelde onderhoudsintervallen.



Het onderhoudsinterval voor de IVECO Stralis is vastgesteld op 150.000 kilometer, of eenmaal per anderhalf jaar. Verder is de IVECO voorzien van onder andere een EVO-pakket (hillholder, ECO-fleet en aslast meetsyteem), extra grote brandstoftanks, lichtbak en verstralers.

H-Trans BV Spijkenisse

H-Trans BV uit Spijkenisse werd 24 jaar geleden opgericht. H-Trans is gespecialiseerd in het nationaal en internationaal vervoeren van scheepsproviand. In de loop der jaren is de diversiteit aan vrachten toegenomen. Het wagenpark is hiermee ook gegroeid met verschillende voertuigen.

Het wagenpark van H-Trans bevat een aantal kleinere bestelwagens als een Fiat Doblo en Scudo. Het bedrijf heeft ook een zestal BE-combinaties die zijn uitgerust voor koel-/vriestransporten. Daarnaast heeft H-Trans in totaal 9 trekkers met verschillende opleggers.

De nieuwe Stralis trekkers van H-Trans uit Spijkenisse werden geleverd door IVECO Schouten Spijkenisse.