Clicky


 


BLOM opleidingen start tevredenheidsonderzoek onder heftruckchauffeurs

BLOM opleidingen start tevredenheidsonderzoek onder heftruckchauffeurs
25-06-2015 16:48 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

HENGELO - BLOM opleidingen, opleider van intern transportmiddelen uit Hengelo, start een groot nationaal onderzoek onder chauffeurs van intern transportmiddelen, zoals heftrucks, reachtrucks en stapelaars. Doel van het onderzoek is om inzicht te krijgen in waar de chauffeurs tevreden, dan wel ontevreden over zijn.

De resultaten wil BLOM opleidingen gebruiken om de intern transportwereld te verbeteren. Het is voor het eerst dat een dergelijk groot onderzoek wordt uitgevoerd onder heftruckchauffeurs. 

Het onderzoek vindt plaats middels een vragenlijst die online beschikbaar is voor alle chauffeurs van intern transportmiddelen. De vragen gaan onder andere in op veiligheid in het magazijn, interne communicatie en procedures. Chauffeurs die willen deelnemen aan het onderzoek, kunnen dit tot 15 juli doen via de website van BLOM.

De resultaten van het onderzoek publiceert BLOM opleidingen in september.

Chauffeurs aan het woord

BLOM opleidingen vindt het belangrijk dat heftruckchauffeurs de kans krijgen om hun mening te laten horen. Maarten Dullaert, commercieel manager bij BLOM opleidingen: “Veel zaken worden op managementniveau besproken, maar veel problemen spelen zich op de werkvloer af. Met dit onderzoek willen we in kaart brengen waar chauffeurs precies tegen aanlopen.”

Ongelukken met intern transportmiddelen

Jaarlijks zijn er gemiddeld zo’n 1700 ongevallen, waarvan 125 zware ongelukken en zeven dodelijke ongevallen. Volgens BLOM opleidingen kan de bewustwording beter.

“Als opleider voelen we ons verantwoordelijk voor het goed opleiden van onze cursisten. We weten alleen niet goed waar ze tegenaan lopen als ze terug zijn naar de werkvloer. We hopen met het onderzoek niet alleen onszelf, maar ook alle bedrijven in de transport en logistiek inzicht te geven in wat beter kan", aldus Dullaert.

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,291
Diesel2,105

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions