Clicky

 GP Groot neemt afvalinzamelactiviteiten over van Dusseldorp in Noord Nederland

GP Groot neemt afvalinzamelactiviteiten over van Dusseldorp in Noord Nederland
25-06-2015 10:10 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

ALKMAAR - GP Groot inzameling en recycling uit Alkmaar neemt de afvalinzamelactiviteiten over van Dusseldorp in Noord Nederland. GP Groot is al langer actief in Friesland, Groningen en Drenthe door de eerdere overnames van NNRD uit Drachten en Visser Inzameling uit Harlingen. De vestiging in Veendam blijft gehandhaafd en wordt ook door GP Groot overgenomen.

NNRD, onderdeel van GP Groot, gaat de dienstverlening overnemen. "Met deze overname vergroten we ons marktaandeel in het noorden van Nederland. Het past in onze groeiambitie en de dienstverlening sluit goed aan bij ons dienstenpakket", aldus Wim Horeman van GP Groot.

Dusseldorp heeft eerder al aangekondigd te willen stoppen met de afvalactiviteiten in Noord Nederland om zich te kunnen concentreren op de regio’s Gelderland, Overijssel en Flevoland.

"Wij zijn verheugd dat GP Groot de dienstverlening richting onze klanten wil overnemen en continueren. Met de overname kunnen een aantal medewerkers ook hun werk behouden, zij het voor een andere werkgever", aldus Adriaan Visser, algemeen directeur a.i. van Dusseldorp Groep. Dusseldorp blijft actief in Noord Nederland met sloop, asbestsanering en rioolservice.

GP Groot onderscheidt zich al sinds 1917 door dynamisch ondernemerschap. Dit heeft ons gebracht tot waar we nu zijn: een veelzijdige, gezonde onderneming die met meer dan 730 toegewijde mensen actief is in drie marktsegmenten: inzameling en recycling, brandstoffen en oliehandel, en infra en engineering. Onze stijl van werken is eenvoudig en transparant, gericht op kwaliteit, betrouwbaarheid, continuïteit en ondernemerschap.

Foto's

  • Winder Limmen
    Winder Limmen
  • Winder Limmen
    Winder Limmen
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

Foto's

Stuur uw foto's naar onze redactie, dan plaatsen wij deze voor u.

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,167
Diesel1,972

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Logistieke Marktplaats

Geen advertenties gevonden

meer logistieke marktplaats