Transport Online - Drie nieuwe Daf voertuigen voor Boerman Transport

Drie nieuwe Daf voertuigen voor Boerman Transport

Drie nieuwe Daf voertuigen voor Boerman Transport
24-06-2015 10:46 | DAF | auteur De Redactie

HARDINXVELD-GIESSENDAM - De afgelopen weken heeft Boerman Transport B.V. uit Hardinxveld-Giessendam een drietal nieuwe voertuigen op de weg gezet. De chauffeurs zijn trots en tevreden en gaan met technisch hoogstaand “gereedschap” op pad.

Ton was de eerste, hij is werkzaam in het bulkvervoer en gaat op pad met een nieuwe DAF XF 440 trekker voorzien van (PCC) Predictive Cruise Control. PCC neemt gedeeltelijk het handelen van de chauffeur over om te zorgen voor een efficiënter gebruik van brandstof. Dit met behulp van GPS-technologie.

Daarna kreeg Ben zijn 4-assige bakwagen DAF CF 400, voorzien van een HIAB XS-622 Hipro autolaadkraan. Naast de zeven hydraulische schuifstukken heeft de kraan ook nog één extra handdeel, waardoor de totale mastlengte op 21 meter komt. Ook is de kraan uitgerust met een lier.

Tot slot is Belgische collega Dominique gaan rijden met zijn nieuwe 4-assige DAF bakwagen CF 400. Zijn bakwagen is voorzien van een HIAB XS 544E-7 HIPRO met één extra handdeel, waardoor de totale mastlengte op 19,6mtr komt. De wagen is voorzien van voorafstempeling. De lier en de voorafstempeling geven Ben en Dominique mogelijkheid om extra specifieke wensen van de door hen bediende klanten te vervullen.

Alle voertuigen zijn voorzien van de moderne MX11 motor en geleverd door Van Tilburg Bastianen.

Het hoofd technische dienst van Boerman Transport, Mees de Kock, is nauw betrokken geweest bij de aanschaf en het uitdenken van de voertuigen. De opbouw van de wagens is door hem en zijn mensen gecoördineerd en deels zelf uitgevoerd.

Mees werkt al ruim 40 jaar voor Boerman Transport en heeft altijd de kwaliteitsstandaard hoog gehouden. Kwaliteit betaalt zich altijd terug is één van zijn overtuigingen. Dit laat zich zien in het gezonde bedrijf wat de lastige crisisjaren mede dankzij zeer trouwe klanten heeft doorstaan zonder te krimpen.

Boerman hoopt de komende jaren weer te kunnen gaan groeien. Iets dat zich onder andere vertaalt in haar Belgische ambities, vandaar ook de eerder genoemde auto voor Dominique, die bestickerd is met een Belgisch telefoonnummer en www.boermantransport.be.

Boerman is in Nederland een bekend gezicht in het vervoer met auto’s voorzien van autolaadkraan, zij heeft een sterke positie in de markt voor tijdelijke ruimte (units). De komende jaren hoopt zij deze naam en positie ook in België te versterken.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,683
Diesel1,325

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions