Clicky

 
Transport Online - Veel aandacht voor bestelwagens op BedrijfsautoRAI 2015

Veel aandacht voor bestelwagens op BedrijfsautoRAI 2015

Veel aandacht voor bestelwagens op BedrijfsautoRAI 2015
23-06-2015 11:39 | BedrijfsautoRAI | auteur De Redactie

AMSTERDAM - Het ziet er goed uit voor BedrijfsautoRAI 2015. Nadat eerder al ruim negentig belangrijke spelers hun deelname aan het nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening bevestigden, krijgt nu ook het Bestelautoplein vorm. Bestelautomerken als Volkswagen, Ford, Iveco, Fiat, Renault, Dacia en Nissan zijn inmiddels aan de lijst van deelnemers toegevoegd. Het Bestelautoplein biedt niet alleen een podium voor de nieuwste bestelauto-modellen maar ook een fysieke ontmoetingsplek waar alle aspecten van het lichte bedrijfswagensegment worden belicht.

Bestelautoplein als spil van het lichte bedrijfswagensegment

Op het plein tonen de deelnemende automerken hun nieuwste modellen, waaronder ook hybride en elektrisch aangedreven voertuigen. Direct grenzend aan het plein treffen bezoekers aanbieders van producten, diensten en systemen gericht op het lichte bedrijfswagensegment. Denk hierbij aan bedrijfswageninrichting en -uitrusting, in- en ombouwers, onderdelen en accessoires, onderhoud- en serviceproducten, fleet management en navigatiesystemen. Door de stands van deze partijen rondom het plein te plaatsen, krijgt de bezoeker een overzichtelijk beeld van het aanbod binnen de lichte bedrijfswagenmarkt.

Netwerken en kennis vergaren

Voor bezoekers biedt het plein vooral mogelijkheden voor kennisdelen, netwerken en het bekijken van de bedrijfswagens. Zo kunnen bezoekers kennis inwinnen over onder meer kopen en leasen, diverse aandrijvingen, autobelastingen, tachograafregistratie, beladen en lading zekeren. Ondernemersvereniging EVO speelt als nieuwe partner van BedrijfsautoRAI 2015 letterlijk een centrale rol op het Bestelautoplein. In het midden van het plein bevindt zich het EVO theater dat elke beursdag een inhoudelijk programma biedt dat aansluit op de marktontwikkelingen en thema’s die spelen binnen het lichte bedrijfswagensegment. Het EVO theater is vooral gericht op midden- en kleinbedrijven en ZZP-ers. Binnenkort maken BedrijfsautoRAI en EVO het volledige programma van presentaties bekend.

Slimme inzet en flexibele oplossingen

Binnen het segment lichte bedrijfswagens vormt de bestelauto de grootste groep waar de afgelopen periode een gestage groei te zien viel. Bestelauto’s worden vooral ingezet in de grote steden en zijn het meest populair in de bouw, handel, horeca en uiteraard de pakketbezorging.

Volgens Wijnand de Geus, secretaris auto’s bij de Rai Vereniging, is de groei binnen het lichte segment deels te verklaren door de toenemende eis van flexibiliteit en (multi-)inzetbaarheid van bedrijfswagens en de grote toename van stadsdistributie. “Wij zijn zeer verheugd met de toezegging van een groot aantal importeurs van lichte bedrijfswagens. Met een goede vertegenwoordiging van het lichte segment biedt de beurs een compleet aanbod voor bedrijven die op zoek zijn naar slimme oplossingen voor hun wagenpark en de logistieke uitdagingen waarmee zij te kampen hebben."

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,068
Diesel2,070

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Geen advertenties gevonden

meer truckoccasions
Rijverboden