Clicky


Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval op E313

Vrachtwagenchauffeur overleden na ongeval op E313 [+foto's]
22-06-2015 10:01 | Buitenland | auteur Tine van Knijff- van Hijum

GEEL-WEST (B) - Twee ongevallen met vrachtwagens vanochtend op de Belgische E313, richting Antwerpen, hebben uiteindelijk geleid tot het overlijden van een vrachtwagenchauffeur. Nadat een vrachtwagen vanochtend vroeg op de E313 bij Pulle in brand vloog na een klapband, ontstond een file van Geel-West tot Massenhoven. Bij Geel reed een autotransporter in op de staart van de file, de chauffeur overleefde de klap niet.

Het eerst ongeval vond vanochtend vroeg al plaats; een vrachtwagen kreeg op de E313 bij Pulle een klapband. De vrachtwagenchauffeur zette de auto aan de kant en zag dat er inmiddels brand was uitgebroken. De auto was geladen met papier, de brandweer had moeite de brand snel te blussen.

De weg werd afgesloten waardoor een lange file ontstond, van Geel-West tot Massenhoven. Bij Geel-West reed vervolgens een autotransporter in op de staart van deze file, de chauffeur overleefde de klap niet.

De E313 werd volledig afgesloten, hetgeen nog steeds voor grote files zorgt. Verkeerscentrum Vlaanderen raadt alle weggebruikers aan de E313 te mijden en om te rijden via de E34 en de E19.

Klik hier voor foto's van de ongevallen op de E313