Paul en Macy Truck Hunk en Truck Chick 2015!

Paul en Macy Truck Hunk en Truck Chick 2015!
22-06-2015 09:55 | Transport Online | auteur De Redactie

DE WESTEREEN - Paul Mans uit Echt is op 22 juni 2015 verkozen tot de 'Truck Hunk 2015'. Macy Voort uit Erp ging er met de titel 'Truck Chick 2015' vandoor en werd verkozen tot de mooiste vrachtwagenchauffeuse van Nederland.

Het was bij de dames al snel duidelijk wie dit jaar de Truck Chick zou worden. Macy Voort, opgegeven door Dirk Bardoel, en afkomstig uit het Brabantse Uden, stond al vrij snel op de eerste plaats en is daar ook niet meer weggegaan. Macy Voort is dan ook terecht de 'Truck Chick 2015' van Nederland.

Macy werkt als vrachtwagenchauffeur bij Simon Loos in Tiel.

Bij de mannen was het tot de laatste minuut ontzettend spannend! Drie hunks wisselden telkens van plek. Zo stond lange tijd chauffeur Jan Rijnsma uit Akkrum op de eerste plek afgewisseld met Kevin Dix uit Almelo.

Maar maandagochtend 09:00 uur stond Paul Mans uit Echt ruim bovenaan en mag zichzelf dé 'Truck Hunk 2015' noemen. Maar liefst 502 stemmen kreeg Paul. De 31-jarige Paul is opgegeven door zijn vrouw. Zij is er van overtuigd dat Paul de leukste, grappigste, gekste en lekkerste vrachtwagenchauffeur van 2015 is.

Volgens Daniëlle Mans staat Paul altijd voor iedereen klaar en heeft hij altijd zin in een feestje.

Paul heeft samen met zijn vader een eigen transportbedrijf, Mans Transport.

De winnaars ontvangen, naast een oorkonde, een heerlijk verwenpakket van Rituals en een dinerbon om samen met hun partners uit eten te gaan.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden