Volga Dnepr breidt vloot uit met twintig Boeing 747-8's

Volga Dnepr breidt vloot uit met twintig Boeing 747-8's
19-06-2015 15:02 | Luchtvracht | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LE BOURGET (FR) - Volga-Dnepr, wereldleider in groot en zwaar luchttransport, heeft met Boeing een overeenkomst getekend om de vloot 747-8 vrachtvliegtuigen uit te breiden met nog eens twintig toestellen, ter waarde van 7,4 miljard dollar. De overeenkomst behelst ook de Antonov-124-100.

Boeing en Volga Dnepr werken al lange tijd succesvol samen. "Door de samenwerking met Boeing behouden we de unieke technologie van onze luchtlogistiek met zowel de Antonov-124-100 als onze uitgebreide Boeing 747-vloot. Deze biedt onze klanten wereldwijd voordelen", zegt Alexey Isaikin, voorzitter van de Volga-Dnepr Group."Onze samenwerking met Volga-Dnepr Group is uniek", aldus Ray Conner, Boeing Commercial Airplanes President en CEO. "Volga-Dnepr Group is een zeer goede luchtvrachtmaatschappij en biedt uitstekende service. We waarderen hun vertrouwen in de 747-8 Freighter."

De twintig nieuwe vliegtuigen worden verworven door een combinatie van directe aankopen en leasecontracten, over een periode van zeven jaar.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Truckoccasions

Rijverboden