Volga Dnepr breidt vloot uit met twintig Boeing 747-8's

Volga Dnepr breidt vloot uit met twintig Boeing 747-8's
19-06-2015 15:02 | Luchtvracht | auteur Tine van Knijff- van Hijum

LE BOURGET (FR) - Volga-Dnepr, wereldleider in groot en zwaar luchttransport, heeft met Boeing een overeenkomst getekend om de vloot 747-8 vrachtvliegtuigen uit te breiden met nog eens twintig toestellen, ter waarde van 7,4 miljard dollar. De overeenkomst behelst ook de Antonov-124-100.

Boeing en Volga Dnepr werken al lange tijd succesvol samen. "Door de samenwerking met Boeing behouden we de unieke technologie van onze luchtlogistiek met zowel de Antonov-124-100 als onze uitgebreide Boeing 747-vloot. Deze biedt onze klanten wereldwijd voordelen", zegt Alexey Isaikin, voorzitter van de Volga-Dnepr Group."Onze samenwerking met Volga-Dnepr Group is uniek", aldus Ray Conner, Boeing Commercial Airplanes President en CEO. "Volga-Dnepr Group is een zeer goede luchtvrachtmaatschappij en biedt uitstekende service. We waarderen hun vertrouwen in de 747-8 Freighter."

De twintig nieuwe vliegtuigen worden verworven door een combinatie van directe aankopen en leasecontracten, over een periode van zeven jaar.ACTUEEL

Vanwege stiptheidsacties van Franse douaniers zijn er lange wachttijden in Calais. Check hieronder de actuele wachttijden.

Actuele wachttijden

Truckoccasions

Rijverboden
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier