Transport Online - Coolblue neemt nieuw magazijn in gebruik in Tilburg

Coolblue neemt nieuw magazijn in gebruik in Tilburg

Coolblue neemt nieuw magazijn in gebruik in Tilburg
18-06-2015 10:49 | Bedrijfsnieuws | auteur Tine van Knijff- van Hijum

TILBURG - Coolblue, één van de grootste online retailers van de Benelux, heeft een nieuw magazijn van 22.000 vierkante meter geopend in Tilburg. Het nieuwe magazijn is drie voetbalvelden groot. Pieter Zwart, eindbaas van Coolblue: “Tilburg ligt midden in het dekkingsgebied van Coolblue. Zo kunnen we nog meer klanten heel snel heel blij maken met een blauw pakketje.”

Het nieuwe magazijn heeft de oude ‘schuur’ in Tilburg vervangen en richt zich vooral op grote goederen zoals witgoed. Zowel de binnen- als de buitenkant van het magazijn is helemaal ingericht naar de wensen en de stijl van Coolblue. Het magazijn in Capelle a/d IJssel voor ‘kleine’ pakketjes blijft daarnaast bestaan.

Zeven dagen per week

De nieuwe locatie is vanaf nu zeven dagen per week in gebruik. Er gaan in totaal 165 medewerkers in het magazijn werken. Naast de ‘normale’ orders die tot 23.59 uur binnenkomen, is het geschikt voor VandaagNog- en tijdvak-bestellingen, Belgische orders voor grote goederen zoals witgoed en reserveringen voor de zeven fysieke winkels. Ook grotere retouren, zoals wasmachines en tv’s, worden hier verwerkt.

Ruimte voor groei

Prologis, een grote speler op het gebied van logistiek vastgoed, zal de bouw en eventuele uitbreidingen van het magazijn uitvoeren. Het kocht voor Coolblue 13,2 hectare land zodat het gebied voorziet in eventuele aanbouw voor de toekomst.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 6 juli t/m zondag 12 juli

Alle Rijverboden

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,681
Diesel1,321

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions