Achttien nieuwe schuifzeiltrailers voor Cars&Cargo

Achttien nieuwe schuifzeiltrailers voor Cars&Cargo
18-06-2015 10:31 | Trailers | auteur De Redactie

ROTTERDAM - Recentelijk heeft Cars&Cargo de eerste van in totaal achttien nieuwe schuifzeiltrailers in ontvangstkunnen nemen. De schuifzeiltrailers, voorzien vanzijborden (XL) en palletkist, zijn conform de meest recente specificaties en worden geleverd in de huisstijl van Cars&Cargo.

Cars&Cargo en TIP Trailer Services hebben al jaren een succesvol samenwerkingsverband. De levering van de nieuwe Krone trailers bevestigt het vertrouwen in elkaar en is een toevoeging aan de 37 schuifzeiltrailers, die vorig jaar door TIP werden geleverd aan Cars&Cargo.

Met deze trailers breidt Cars&Cargo haar vloot verder uit tot een totaal van 125 eenheden. Hiermee wil Cars&Cargo zich nog verder profileren op de stukgoedmarkt tussen Frankrijk en de Benelux. De keuze voor TIP Trailer Services is het resultaat van de goede relatie en samenwerking tussen beide partijen.

EricVisser, Commercieel DirecteurTIP Benelux: "Deze additionelelevering is een duidelijk signaal van vertrouwen in onze klant en de markt. Dit ondersteunt onze positie als toonaangevend integrated service provider in de Benelux."

Naast de levering en het advies biedt TIP Trailer Services ook een compleet full service pakket aan. TIP Trailer Services beheert de volledige vloot op het gebied van onderhoud en banden service inclusief full cover schadedekking en maakt voor de klant alle controle- en servicebeurten inzichtelijk door de toevoeging van haar reporting tools.Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,776
Diesel1,478

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden