Clicky


Gevolgen nacht- en weekendafsluiting N207 voor A4

Gevolgen nacht- en weekendafsluiting N207 voor A4
18-06-2015 09:47 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

NIEUW-VENNEP - De laatste hand wordt gelegd aan de verbreding van de Leimuiderweg (N207) in Nieuw-Vennep en daarom zal de weg nog een nacht en een weekend worden afgesloten voor een aanpassing aan de rijbaan ter hoogte van de westelijke aansluiting met de A4/A44, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).

Van donderdagavond 25 juni acht uur tot vrijdagochtend 26 juni vijf uur, en van vrijdagavond 26 juni acht uur tot maandagochtend 29 juni vijf uur is de zuidelijke rijbaan van de Leimuiderweg (richting Leimuiden/Alphen aan den Rijn) volledig afgesloten voor het verkeer tussen de Valutaweg en de A4.

De rijbaan wordt dan opnieuw ingedeeld. De noordelijke rijbaan (richting Lisse/Hillegom) is wel beschikbaar.

Omleiding

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de Spoorlaan en de Bennebroekerweg. Bus 361 rijdt via de omleidingsroute. De halte bij Brugrestaurant A4 vervalt tijdelijk. Nood- en hulpdiensten worden door het werkvak geleid.

Betere doorstroming

De rijbaanverdubbeling van de N207 zorgt voor een betere doorstroming in de ochtend- en avondspits. De totale rijbaanverdubbeling is naar verwachting medio 2015 gereed.

Bij slecht weer kan de planning wijzigen.