Clicky


DKV Euro Service gaat partnership aan met BAAV

DKV Euro Service gaat partnership aan met BAAV
17-06-2015 13:12 | Bedrijfsnieuws | auteur De Redactie

NOORDWIJKERHOUT - DKV Euro Service, al ruim 80 jaar één van de meest toonaangevende serviceproviders op gebied van wegvervoer en logistiek, maakt bekend dat het een partnership aangaat met de Beroepsvereniging van Autobus- en Autocarondernemers van Vlaanderen (BAAV).

Deze samenwerking betekent vele voordelen voor de leden van BAAV, bijvoorbeeld op het gebied van kostenbesparingen, controle en gemak. De BAAV richt zich daarnaast op promotie van de sector, de belangenverdediging en de voorlichting aan de leden binnen de autobus- en autocarbedrijven. Daarnaast is de BAAV organisator van BUSWORLD, een tweejaarlijkse bus- en carbeurs in Kortrijk.

BUSWORLD is wereldwijd de grootste zakelijke beurs in de sector. Door het partnership krijgen de leden van BAAV vele voordelen door gebruik te maken van het uitgebreide en onafhankelijke Europese netwerk van DKV Euro Service, met ruim 54.000 acceptatiepunten in meer dan 42 landen.

Gertjan Breij, managing director van DKV Euro Service Benelux: "Het partnership dat we aangaan met BAAV betekent een samenwerking tussen twee partijen die al vele jaren ervaring hebben op het gebied van touringcars in Europa. Door de voordelen die DKV kan bieden aan de leden van BAAV, bijvoorbeeld op het gebied van kostenmanagement, continuïteit en efficiëntie, is de samenwerking met BAAV een vanzelfsprekende keuze voor DKV."

"Zeker gezien de samenwerkingsvormen die reeds bestaan tussen DKV en federaties in Nederland en het Verenigd Koninkrijk, past deze nieuwe samenwerking uitstekend in onze strategische keuze om de coach- en bussector van mobiliteitsdiensten te voorzien. Hierin bieden de vele oplossingen van DKV op het gebied van tol, brandstof, routebepaling en btw-teruggave, de juiste tools aan de leden en hun chauffeurs om operational excellence na te streven."

Jan Deman, Secretaris Generaal van BAAV : "Voor de Belgische Autocarondernemers brengt onderlinge samenwerking in het benaderen van service providers een significant schaalvoordeel met zich mee. We zijn blij als professionele federatie hierin een rol te kunnen spelen.

In het samenwerkingsakkoord met DKV zijn minimumvoorwaarden vastgelegd, die voor 80% van onze bedrijven directe winst met zich meebrengen. Verder staat het onze ondernemingen vrij om zelf nog gepersonaliseerde verbeteringen met DKV te negotiëren. Het akkoord houdt geen enkele beperking in de keuzevrijheid voor de autocarist in."