Hinder van en naar Nijmegen wegens afsluiting Waalbrug

Hinder van en naar Nijmegen wegens afsluiting Waalbrug
16-06-2015 15:56 | Wegwerkzaamheden | auteur Tine van Knijff- van Hijum

NIJMEGEN - Het verkeer van en naar Nijmegen moet dit weekend rekening houden met verkeershinder, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). De Waalbrug is van vrijdagavond zeven uur tot maandagochtend zes uur afgesloten.

De Verlengde Waalbrug, de nieuwe brug over de nevengeul, wordt dan aangesloten op de bestaande Waalbrug. Vanaf maandagochtend rijdt het verkeer over de Verlengde Waalbrug.

Sloop tijdelijke weg

De tijdelijke weg waar het verkeer de afgelopen twee jaar gebruik van maakte, wordt gesloopt. Tot aan de Vierdaagse zorgt dit voor verkeershinder. Voor het autoverkeer zijn in die periode slechts twee van de vier rijstroken op de Waalbrug beschikbaar. Voor fietsers en wandelaars gelden aangepaste routes.

Omleidingen

Wegverkeer wordt omgeleid via De Oversteek. Door het verdwijnen van de tijdelijke weg is ook de route via het Sergeant Robinsonviaduct (Bemmelsedijk) vanaf vrijdagavond niet meer toegankelijk. Wegverkeer naar Veur-Lent kan voortaan vanaf station Nijmegen-Lent de route Griftdijk-Zuid, Parmasingel en Promenadebrug nemen.NIEUWSBRIEF GEMIST?

Heeft u de nieuwsbrief van vandaag gemist?

KLIK HIER
Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro951,795
Diesel1,489

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Truckoccasions

Rijverboden