Clicky

 
Transport Online - Skylink verzorgt luchtvracht van Lufthansa op Schiphol

Skylink verzorgt luchtvracht van Lufthansa op Schiphol

Skylink verzorgt luchtvracht van Lufthansa op Schiphol
16-06-2015 11:05 | Luchtvracht | auteur Tine van Knijff- van Hijum

AMSTERDAM - Skylink verzorgt vanaf heden luchtvracht van Lufthansa op Schiphol. Lufthansa Cargo heeft Skylink Handling Services, de grondafhandelingsexpert van de Rhenus Group, geselecteerd als haar luchtvrachtafhandelaar op Amsterdam Airport Schiphol.

Skylink heeft het driejarige contract gekregen omdat het is uitgerust met de nieuwste van het nieuwste op het gebied van veiligheid en beveiliging, ook is het gecertificeerd met de hoogste normen in de luchtvrachtsector.

Frans Meerens, Sales & Marketing Manager Skylink: "We zijn verheugd Lufthansa te verwelkomen in onze klantenportefeuille en kijken uit naar een lange en vruchtbare zakelijke relatie. Deze mijlpaal is het resultaat van pure toewijding en hard werken door alle medewerkers bij Skylink."Thomas Rohrmeier, Country Manager van Lufthansa Cargo in Nederland en Luxemburg: "De keuze voor Skylink is een belangrijke pijler van onze langetermijnontwikkeling op Schiphol. Samen met Skylink als dynamische en hoogwaardige partner zijn we van plan nieuwe en betere dienstverlening aan onze klanten te bieden."

Het Lufthansa Cargo team in Amsterdam zal verhuizen naar een 350 vierkante meter grote kantoorruimte in de gebouwen van Skylink.

Foto's

 • KLM Touringcar
  KLM Touringcar
 • Sipke Appel
  PH-KVG (MSN 20211)
 • Sipke Appel
  PH-CKA (MSN 33694)
 • Sipke Appel
  Reg: F-GKXZ (MSN 4137)

Nieuwsbrief

Elke werkdag het laatste nieuws rond lunchtijd
in uw e-mail ontvangen?

Stuur mij de nieuwsbrief

Wilt u zich afmelden klik dan hier

Actuele Brandstofprijzen
Euro952,373
Diesel2,102

Aangeleverd door UnitedConsumers

Meer brandstofprijzen

Rijverboden

De rijverboden voor deze week: maandag 16 mei t/m zondag 22 mei

Alle Rijverboden