Clicky


UPDATE: N322 nog uren dicht na brand in vrachtwagen in Beneden-Leeuwen

UPDATE: N322 nog uren dicht na brand in vrachtwagen in Beneden-Leeuwen [+foto]
15-06-2015 17:05 | Ongevallen | auteur Tine van Knijff- van Hijum

UPDATE 17:04 uur: De N322 is nog uren dicht, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID). De vrachtwagen die vlam vatte vervoerde 24 rollen staal die na het blussen moeten worden overgeladen op een andere vrachtwagen. Ook is het wegdek dusdanig beschadigd dat er voorlopig nog geen verkeer overheen mag rijden. Het wegdek wordt dus ook eerst gerepareerd. Het kan dus nog uren duren voordat de weg wordt vrijgegeven. Tot die tijd wordt het verkeer ter plaatse omgeleid.

BENEDEN-LEEUWEN - Op de Van Heemstraweg (N322) in Beneden-Leeuwen, in de richting van Nijmegen, staat een vrachtwagen in brand, meldt de Verkeersinformatiedienst (VID).

Hoe ernstig de brand is en of de chauffeur wel of niet gewond is geraakt, is nog niet bekend. Wel is er een ambulance met gepaste spoed onderweg naar de locatie.

Door de brand is de weg in beide richtingen afgesloten, tussen de weg naar Boven-Leeuwen en de weg naar Druten. Omdat het om een vrachtwagenbrand gaat, kan het wel even duren voordat de weg wordt vrijgegeven, aldus de VID.



©Foto: Patrick van den Boogaard